Under fyra lördagar i maj (1/5, 8/5, 15/5 och 22/5) arrangerar vi tipspromenader med start från hembygdsgårdens trädgård. Vi följer Kungsstigen runt i byn (c: 1,5 km) där det finns barn och vuxenfrågor uppsatta.

Starttid mellan kl 15-17. Kostnad: 50 kr för vuxen.

Fina priser till både barn och vuxna!

Vinnarna presenteras på husabyhembygd.se och hembygdsföreningens facebooksida. Priserna kan avhämtas vid promenadtillfällen.

Vid fin väderlek finns även möjlighet att köpa fika utomhus.

Välkomna!

Husaby Hembygdsförening.

RESULTAT FRÅN PROMENADEN 15:E MAJ

(Resultat från tidigare promenader finns i annan artikel.)

Vuxna

1:a          Clary Bertilsson, Lidköping                            9 rätt

2:a          Catrine Skallström, Lidköping                      9 rätt

3:a          Ros-Marie Larsson, Götene                           8 rätt

Flera hade 8 rätt men utslagsfrågan avgjorde tredjepriset.

Barn

1:a          Enya Ekblad                                                        10 rätt

Moa Skallström

Flera hade 10 rätt men utslagsfrågan avgjorde – dessa två hade samma svar på denna och var närmast.

Utslagsfrågan – 337 prickar

Rätt svar:

Vuxen:

2 Göktyta, 1 Husaby IS, 1 1947, 1 2miljon, x bardot, 2 Kinne-Kleva, 1 Pentalogi, x Slätbaken, 2 Berggrens, 1 Humleblomster.

Barn:

X Bagheera, 1 Kolja, x Bi, 2 Hans o Greta, x Nyckelben, 1 Drakdans, x Lera, X Pant, x Domare, 2 Smör.